OOGMETING

Laat je zicht controleren

Een oogmeting laat je best regelmatig uitvoeren, liefst jaarlijks maar zeker om de twee jaar.

Het belang van een controle

Het is daarom heel belangrijk om hen met zorg te behandelen. We doen dan ook ons uiterste best om je ogen de beste verzorging te geven die mogelijk is. Daarvoor gebruiken we onze professionele kennis en de nieuwste ontwikkelingen inzake meetapparatuur.

Een volledige oogmeting voeren wij gratis uit voor onze nieuwe en bestaande klanten. Wij nemen hier uitgebreid onze tijd voor. We raden je dan ook aan om op voorhand een afspraak te maken.

Image

Laat je nachtzicht controleren

Je ogen worden door ons objectief gemeten en bekeken met behulp van de meest geavanceerde apparatuur. Voor een eerste oogmeting maken we gebruik van een autorefractometer, een uniek apparaat waarmee een uiterst secure screening van de oogsterkte gemaakt wordt en een keratometer en/of topograaf, die gedetailleerd de vorm van het hoornvlies in kaart te brengt. Achteraf volgt er dan nog een subjectieve oogmeting om deze waarden te toetsen aan de realiteit.

Als enige optiekzaak in Tienen beschikken wij over deze i.Profiler 2 van Zeiss. Deze autorefractor en topograaf is uniek op de markt en is een onmisbare tool voor het aanmeten van i.Scription glazen van Zeiss. i.Scription glazen zorgen voor een beter en helderder zicht vooral bij avond en schemering. 
Een meting met onze i.Profiler duurt ongeveer 30 minuten en wordt gratis aangeboden aan onze nieuwe en bestaande klanten. Maak gerust een afspraak of kom vrijblijvend langs voor meer info.

Image

Aanmeten van je bril

Met de i.Terminal 2 van Zeiss nemen we een 3D foto om een op de mm na de juiste positie te bepalen van je ogen in je nieuwe bril. Dit is absoluut belangrijk om de nieuwste glazen te kunnen aanpassen.

Vanoverschelde-aanpassen-bril-01

In-huis slijpatelier

Onze winkel beschikt over een eigen slijpatelier voor je brilglazen en de meest moderne toestellen hiervoor. Bij de minste twijfel omtrent de gezondheid van je ogen sturen we je dadelijk door naar een oogarts. Goed gezien, niet?

Maak gerust een afspraak of kom vrijblijvend langs voor meer info.

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar een nieuwe bril? Ontdek ons ruime aanbod wij helpen u graag verder. Kom gerust naar onze winkel. Bestel hier uw contactlenzen online!

Maak een afspraak
Vanoverschelde-maak-een-afspraak-winkel