KINDERBRILLEN

Is jouw kind toe aan een nieuwe bril?

Een kinderbril moet hip, sterk en betaalbaar zijn. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe en leuke kinderbrillen. Zo kunnen we ook onze jongste klanten op hun wenken bedienen.

Een greep uit ons aanbod

Image

Anne et Valentin Superkids

De collectie Anne et Valentin SUPERKIDS monturen is écht gemaakt voor iedereen die een bril van klein formaat nodig heeft. En dan hebben wij het over de allerkleinsten, de nakomelingen, de kinderen, de brats, de lieve engeltjes, de lieve kleine duivels, de dagdromers, de top van de klas, de hersendozen, de prinsjes en prinsesjes, en de toekomstige handelaren. Maar ook de wat ouderen, de vurige tiener, de slimme en brutale heethoofden, de nieuwe generatie Z die barstensvol ideeën zit. Oftewel: voor onze SUPERKIDS!

NANO_NAO52_148_UNI_2231_glmvgx

Nanovista

De Nanovista kinderbrillen zijn 35% lichter dan acetaat-brillen en de brilpoten zijn uiterst flexibel dankzij het gepatenteerde Siliflex materiaal. Deze monturen zijn bovendien tot 35% lichter en de uiteinden van de brilpoten zijn verstelbaar voor een maximaal draagcomfort. Het zijn echter de uitzonderlijke flexibiliteit en de exclusieve ‘S2’ scharnieren die deze kleurrijke monturen absoluut ‘child-proof’ maken.

Image

Very French Gangsters

Kinderen zijn speels, vrolijk en willen er bovendien trendy bijlopen. Daar wil het Franse brillenmerk Very French Gangsters graag mee helpen, want de ontwerpers van dit label doen er alles aan om hippe kinderbrillen te maken. Vrolijke kleurtjes worden moeiteloos afgewisseld met speelse vormen, zodat ieder kind de perfecte bril kan vinden. Dankzij het comfort van deze brillen is Very French Gangsters geschikt voor de allerkleinsten, want zelfs kinderen van drie jaar kunnen hier bij terecht.

ONZE MERKEN

Anne & Valentin

Blanc

Nanovista

Paul and Joe

Very French Gangsters

Vanoverschelde-kom-bij-ons-langs-2021

Kom bij ons langs

Minderbroedersstraat 6
3300 Tienen

016 81 89 65
Open het contactformulier

Openingsuren
Dinsdag tot en met vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 18:00

Zaterdag (doorlopend)
10:00 - 17:00

Maandag en zondag
Gesloten

Maak een afspraak

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar een nieuwe bril? Ontdek ons ruime aanbod wij helpen u graag verder. Kom gerust naar onze winkel. Bestel hier uw contactlenzen online!

Maak een afspraak
Vanoverschelde-maak-een-afspraak-winkel