CONTACTLENZEN

Leverancier van topmerken voor dag-, week- en maandlenzen

Heb je altijd al contactlenzen willen uitproberen, maar omwille van droge ogen, astigmatisme of progressieve glazen gedacht dat het niet kon? Niet tevreden van je huidige contactlenzen? Wil je graag contactlenzen voor dagelijks gebruik of voor af en toe te dragen?

Bestel via ilens

Bij ons kan je terecht voor:

Verschillende soorten lenzen

  • Daglenzen, weeklenzen en maandlenzen
  • Zachte en halfharde lenzen
  • Multifocale lenzen

Begeleiding bij je eerste lenzen

Voordat we voor de eerste keer contactlenzen aanmeten en aanpassen, baseren we ons op een uitgebreide oogmeting. Nadien krijg je van ons een proefpakket bestaande uit een paar maandlenzen en lensproduct. Wij nemen bovendien uitgebreid de tijd om je te leren omgaan met je lenzen.

Controle en advies

Maar al te vaak zien we lensdragers met ontstekingen of slecht verdraagbare lenzen. Wegens slecht advies omtrent het gebruik van hun lenzen komen deze mensen in een sukkelstraatje terecht.

Wil je lang kunnen genieten van lensdragen? Laat dan minstens één keer per jaar een controle uitvoeren en hou je altijd aan de richtlijnen. 

Wij zijn leverancier van alle topmerken voor dag-, week- en maandlenzen. Maar ook kleur- en multifocale lenzen zitten in ons assortiment. Via afspraken en samenaankoop concurreren wij zonder problemen met de gangbare prijzen op internet.

Bel of mail ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies over contactlenzen.

Myopie management

Onderzoek toont aan dat kinderen jonger dan ooit tevoren bijziend zijn of bijziend worden. Hoe jonger een kind bijziend wordt, hoe groter de kans op ernstige oogproblemen.

Als je bijziend (myoop) bent, zie je dichtbij goed, maar veraf juist wazig. Het oog is als het ware te lang geworden waardoor de objecten waar je naar kijkt voor het netvlies worden afgebeeld in plaats van erop.

Bijziendheid bij uw kind is te herkennen aan signalen als veel in de ogen wrijven, klachten van vermoeide ogen en objecten in de verte niet scherp kunnen zien (bijvoorbeeld het schoolbord).

Image
Vanoverschelde-kom-bij-ons-langs-2021

Kom bij ons langs

Minderbroedersstraat 6
3300 Tienen

016 81 89 65
Open het contactformulier

Openingsuren
Dinsdag tot en met vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 18:00

Zaterdag (doorlopend)
10:00 - 17:00

Maandag en zondag
Gesloten

Maak een afspraak

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar een nieuwe bril? Ontdek ons ruime aanbod wij helpen u graag verder. Kom gerust naar onze winkel. Bestel hier uw contactlenzen online!

Maak een afspraak
Vanoverschelde-maak-een-afspraak-winkel