ZONNEBRILLEN

Wij hebben de zonnebril die bij jou past

Een nieuwe zonnebril kopen? Daarvoor ben je bij Optiek Vanoverschelde aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een populaire Ray-Ban, een kwalitatieve Serengeti of een trendy montuur van Etnia Barcelona, bij ons vind je ze allemaal!

Een greep uit ons aanbod

Image

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona eyewear is gemaakt in het centrum van kunst en cultuur. Een plek waar creativiteit geen grenzen kent en mensen niet bang zijn om zichzelf te uiten via mode. Etnia Barcelona-zonnebrillen spelen met de uitvoering van kleur en ontwerp, en stellen monturen samen die u in staat stellen uw individualiteit uit te drukken.

Image

Serengeti

Serengeti zonnebrillen staan voor technologie en innovatie. Het merk combineert twee verschillende glastechnieken met elkaar.

Image

Ray-Ban

Ray-Ban is sinds generaties marktleider op het gebied van (zonne)brillen met een authentieke en tijdloze stijl, premium brillenglazen en monturen.
Image

Liu-Jo

Liu Jo brillen staan voor de natuurlijke vrouwelijkheid en de schoonheid van iedere vrouw. Dit wordt vertaald in een betaalbare brillencollectie die elegant en stijlvol is en waar altijd ruimte is voor persoonlijke interpretatie. Onlangs zijn de Liu Jo UOMO herenbrillen uitgebracht waarbij oog voor detail, tijdloze elegantie en een casual uitstraling de grootste speerpunten zijn.
ONZE MERKEN

Ana Hickmann

Anne & Valentin

Ba&sh

Blackfin

Etnia Barcelona

Garrett Leight

Liu Jo

Paul and Joe

Ray Ban

Serengeti

Yellows Plus

Vanoverschelde-kom-bij-ons-langs-2021

Kom bij ons langs

Minderbroedersstraat 6
3300 Tienen

016 81 89 65
Open het contactformulier

Openingsuren
Dinsdag tot en met vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 18:00

Zaterdag (doorlopend)
10:00 - 17:00

Maandag en zondag
Gesloten

Maak een afspraak

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar een nieuwe bril? Ontdek ons ruime aanbod wij helpen u graag verder. Kom gerust naar onze winkel. Bestel hier uw contactlenzen online!

Maak een afspraak
Vanoverschelde-maak-een-afspraak-winkel